"Το πλάνο μου" για το 2017-2018
      Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες κάθε χρόνο παλεύουν να οργανώσουν τις δραστηριότητες της τάξης τους και ταυτόχρονα να βγάλουν την ύλη των μαθημάτων.

      Ορίστε λοιπόν! Ο ΜΕΓΑΣ οργανωτής του δασκάλου! Το Πλάνο του 2017-2018! Προσωπικά το χρησιμοποιώ κάθε χρόνο κι ας μην το συμπληρώνω όλο! Είναι όμως πολύ βοηθητικό για να βλέπεις πως περίπου θα κυλίσει η χρονιά. Γιατί πάντα υπάρχουν και απρόοπτα!      Το έχω χωρίσει σε τρία μέρη για να το κατεβάσετε πιο εύκολα.
      Αρχικά διαλέξτε το εξώφυλλο που σας αρέσει. Μπορείτε να το χρωματίσετε μόνοι σας! Πάρτε μαρκαδόρους και ξυλομπογιές, glitter ή ότι άλλο θέλετε και βάλτε χρώμα στα πλάνα σας!!!Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο.
      Στη συνέχεια κατεβάζετε το κυρίως σώμα που περιέχει φόρμες συμπλήρωσης προσωπικών στοιχείων δασκάλου και μαθητών, λίστες μαθητών, σημειώσεις και τα σημειώματα προς του γονείς.
   

 Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο.
      Στο τελευταίο μέρος θα βρείτε τα ημερολόγια, του σχολικού έτους "με μια ματιά", τα μηνιαία και τα εβδομαδιαία (πολύ χρήσιμα!) ημερολόγια που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα την ύλη σας.


      
Εκτυπώστε μπρος -πίσω για εξοικονόμηση χαρτιού!

Σχόλια