Δωράκια καλωσορίσματος για τη νέα σχολική χρονιά

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και μαζί της ένα νέο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης με τους μικρούς μας μαθητές. Γι' αυτό το λόγο σας ετοίμασα μία βαλίτσα καλωσορίσματος, ένα μικρό δωράκι για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας την πρώτη τους μέρα πίσω στο σχολείο.



Εκτυπώστε μπρος-πίσω, ή χρησιμοποιήστε το ως πατρόν σε χαρτόνι κάνσον. Αφήστε τους μαθητές σας να τη ζωγραφίσουν ή να κολλήσουν αυτοκόλλητα.

Πάνω στο βαλίτσα θα βρείτε 3 ειδικούς χώρους για να κολλήσετε με σελοτέιπ ένα μολυβάκι, μία γόμα και τη λίστα υλικών που θα χρειαστούν οι μαθητές και οι μαθήτριές σας για το νέο τους ξεκίνημα.

Κατεβάστε τη Βαλίτσα Καλωσορίσματος από εδώ.




Δείτε ακόμη και αυτές τις καρτούλες που σας ετοίμασα σε επεξεργάσιμο αρχείο pptx (powerpoint) πάνω στις οποίες μπορείτε να κολλήσετε και πάλι ένα μολυβάκι και μία γόμα. Είναι προσωποποιημένες, αφού μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα κάθε μαθητή και μηθήτριας, καθώς και το δικός σας όνομα στο κάτω μέρος. Και πάλι έχει θέμα το ταξίδι. Εκτυπώνετε σε Α4, κόβετε και προαιρετικά κολλάτε σε κάνσον αντίστοιχης διάστασης για να "στέκεται" καλύτερα. 

Κατεβάστε τις καρτούλες δωράκια μαθητών για την πρώτη ημέρα στο σχολείο από εδώ .



Αλλά δεν είναι αυτά τα μοναδικά δωράκια που μπορείτε να κάνετε στους μαθητές σας!
Δείτε παρακάτω πόσες επιλογές σας έχει ετοιμάσει η Συνεργασία Εκπαιδευτικών Σελίδων για την πρώτη μέρα στο σχολείο!!!