2 + 1 Λίστες Μετακίνησης Μαθητών

     Η ευθύνη του εκπαιδευτικού και του σχολείου για τους μαθητές δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην τάξη και το διάλειμμα, αλλά περιλαμβάνει και την άφιξη και αποχώρηση. Και τα πράγματα δυσκολεύουν όταν ο μαθητής θα πρέπει να μετακινηθεί με κάποιο μεταφορικό μέσο πριν τον παραλάβει ο κηδεμόνας του. Συνεπώς, ως σχολείο και ως τάξη, θα πρέπει να σημειώσουμε κάπου οργανωμένα τις μετακινήσεις των μαθητών μας. Για το λόγο αυτό σας έχω ετοιμάσει μερικές λίστες. Εκτυπώστε τες και χρησιμοποιήστε τες ανάλογα με τις ανάγκες σας.



     Η πρώτη Λίστα είναι για την τάξη σας και την τάξη του Ολοημέρου. Εκτυπώστε σε άσπρο ή χρωματιστό χαρτί και κολλήστε την στον πίνακα ανακοινώσεών σας δίπλα στο πρόγραμμα της εβδομάδας. Έτσι, θα μπορούν να ενημερώνονται όχι μόνο οι μαθητές σας, αλλά και κάθε εκπαιδευτικός που μπορεί να είναι στην τάξη σας την ώρα της αποχώρησης.

Κατεβάστε τη Λίστα για την Τάξη εδώ.



     Οι επόμενες 2 λίστες είναι για ΌΛΟ το Σχολείο. Το αρχείο περιέχει τις Λίστες Αποχώρησης και Άφιξης των μαθητών ανά τάξη. Εκτυπώστε περισσότερες φορές την κάθε λίστα για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό χρώμα χαρτί για τις Αφίξεις και τις Αποχωρήσεις. 

     Αν το πρόγραμμα μετακίνησης είναι οριστικό, Πλαστικοποιήστε τις Λίστες και αναρτήστε τες σε εμφανές σημείο ώστε να μπορούν να τις χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί που έχουν εφημερία κάθε φορά.

Κατεβάστε τις Λίστες Αποχώρησης και Άφιξης για ΌΛΟ το Σχολείο εδώ.


Σχόλια